Leyla Kahraman Sevim Ertenü Ortaokulu

WEB https://lkseo.meb.k12.tr
Adres : Siteler Mah. 1355. Sk. No 7 Uncalı Emniyet Müdürlüğü Karşısı Konyaaltı / Antalya
VİZYON : Sevgi, neşe, bilgi ve umut dolu L.Kahraman S.Ertenü bir inci; Konyaaltı’nda birinci.
MİSYON : Leyla Kahraman Sevim Ertenü Ortaokulu çalışanları olarak misyonumuz Türk Milli Eğitimi´nin genel amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven , kendisiyle barışık, ana dilini etkili kullanan, kültür sanat etkinliklerine katılan, özgüven ve özdenetime sahip bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Okulumuz Konyaaltı ilçesinin en başarılı okullarından biridir.

Öğretim Şekli :Normal öğretim
Saatler : 08:20 15:15
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : UC 11-A, UC 11, TK 36, UC 32 ve 40 Numaralı dolmuş ve otobüslerle okula ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Siteler Mh. 1355. Sk. NO: 7 Uncalı Emniyet Müdürlüğü Karşısı. Konyaaltı/ANTALYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine (Valiliğe) uzaklık 10 km İlçe Merkezine (Kaymakamlığa) uzaklık 3 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :